Ohjeet - Slack

« Takaisin ohjeisiin

Slackin käyttöönotto

1. Kutsu liittyä mukaan
Saat sähköpostiisi kutsun liittyä Vaste Oy:n (Paastovalmennus) Slackiin. Hyväksy kutsu klikkaamalla Join Now

2. Käyttäjänimi ja sähköposti
Anna käyttämäsi sähköpostiosoite sekä luo salasana (seuraavalla sivulla) palveluun. Järjestelmä lähettää vahvistuksen antamaasi osoitteeseen, joten varmista, että osoite on toimiva. Klikkaa tämän jälkeen Next.

3. Käyttöehdot
Hyväksy käyttöehdot sivun lopussa painamalla I Agree. Suosittelemme lukemaan ehdot.

4. Kirjautuminen ja varmistusviesti
Saat sähköpostiin varmistusviestin, jonka kautta voit kirjautua sisälle omalle kanavallesi. Kirjautumisosoite on myös paastovalmennuksen Slack-ohjeen etusivulle (jos hävität sen).

Klikkaa Sign in.

5. Kanavan avautuminen
Slack -kanava avautuu pyytää sinua kirjautumaan sisään ja jos käytät puhelinta / tablettia, niin järjestelmä pyytää lataamaan sovelluksen tai käyttämään jo ladattua sovellusta. Tietokoneella Slackia voi käyttää myös selaimen kautta. Slack ei käytännössä toimi puhelimessa ilman omaa sovellusta, joten suosittelemme vahvasti sen lataamista.

Kirjautuminen

 

Lataa sovellus puhelmieen / tablettiin.

6. Järjestelmä päästää sinut sisään
(esimerkissä Teemu Testaajan kohdalla pitäisi olla oma nimesi ja Turon kohdalla oman valmentajasi nimi sekä mahdollisesti muista paastovalmennuksen tiimiläisiä)

 

Viestintä Slackissä

Slackissa viestitään kuten normaalissa pikaviestintäsovelluksessa (esim Whatsapp tai facebook messenger).

Kirjoittaminen
Kirjoita viesti napauttamalla Message #testikanavakohtaa -ja kirjoita viesti. Lähetä viesti Send -näppäimellä.

Kuvien lisääminen
Lisää kuva klikkaamalla Send-nappulan vieressä olevaa kuvaikonia. Valitse kuva laitteesi kuvista (järjestelmä pyytää oikeuden käyttää kuviasi ennen ensimmäisen kuvan lisäämistä)

Liitteet
Voit lähettää muita kuin kuvia klikkamalla klemmarilla varustettua ikonia.

Huomautukset ja herätteet
Valmentajasi seuraa kanavan keskusteluja ja saa jokaisesta viestistä huomautuksen välittömästi omalle laitteelleen (aivan kuten esim. What's app tai tekstiviesti). Muut paastovalmennuksen tiimiläiset (esim. lääkeasiantuntija) eivät aktiivisesti seuraa keskustelua. Sinä tai valmentajasi voitte kuitenkin kutsua heidät mukaan käyttämällä @-merkkiä ja valitsemalla henkilön listasta. Näin kutsuttu henkilö saa lähettämästäsi viestistä ilmoituksen välittömästi ja voi osallistua keskusteluun.

 

 

 

Käy tykkäämässä meistä somessa

Tutustu paastovalmennuksen blogiin

31.8.2019
Case-tutkimus 2019 Vaste Oy

Tutkimus on edennyt nyt puoleenväliin. Kaikki koehenkilöt ovat edelleen motivoituneita eikä kukaan ole tippunut pois. 42 päivässä koehenkilöt ovat tiputtaneet painoa keskimäärin 9.2 %. Kahdella koehenkilöistä oli myös verenpainetauti ennen tutkimuksen alkua. Molemmat ovat parantuneet verenpainetaudista ja kaikki verenpainelääkkeet on tiputettu pois. Ottaen vielä huomioon, että toisella koehenkilöllä oli ollut verenpainetauti yli 10 vuotta.

» Lue lisää
23.8.2019
Lääkkeiden tarve vähenee tai poistuu Vasteen valmennuksessa

Asiakkaamme ovat pystyneet lopettamaan tähän mennessä seuraavat lääkeaineet paastovalmennuksen aikana (23 eri lääkeainetta)

Lääkitys lopetetaan aina asiakkaan oman lääkärin valvonnassa. Lääkeaineet on esitetty ATC- koodin mukaan lajiteltuna.

» Lue lisää
20.8.2019
Reuma ja sairautta ajavan tulehduksen alentaminen

Reuman hoito Reuma on krooninen autoimmuunisairaus, jossa kehon oma puolustusjärjestelmä hyökkää omia kudoksia vastaan pääosin nivelissä aiheuttaen tulehdusta ja vauriota. Yksi prosentti maailman väestöstä sairastaa reumaa (Shweta ja muut 2017). Lupaavaa tutkimusta tulehdukseen tulee koko ajan lisää varsinkin hiilihydraattirajoitteisen ruokavalion ja paaston osalta. Molemmat menetelmät perustuvat tulehduksen vähentämiseen elimistöstä. Ketoaineet veressä ovat tässä suuressa roolissa. […]

» Lue lisää
23.7.2019
Professorin väärät käsitykset rasvamaksan (NAFLD) syntymekanismeista ja hoitamisesta

On jo olemassa hyvää tieteellistä näyttöä siitä, että hiilihydraatteja rajoittamalla rasvamaksa saadaan jopa parannettua. Hyvänä esimerkkinä voidaan mainita arvostetun Cell Metabolism julkaisijan julkaisema tutkimus (Mardinoglu ja muut 2018), jossa on mukana monta suomalaista tunnettua alan tutkijaa Hakkarainen A, Räsänen S, Pietiläinen KH, Söderlund S muutamia mainitakseni. Myös biokemian mekanismit tukevat sitä, että jos hiilihydraatteja rajoitetaan reilusti ruokavaliosta, niin rasvaa muodostava mekanismi (DNL) laskee ja rasvahappoja energiaksi käyttävä reaktio (beta-oksidaatio) kiihtyy (Mardinoglu ja muut 2018).

» Lue lisää
27.6.2019
Farmasisteille uusi työnkuva myös Suomessa?

Farmasistit tapaavat tyypin 2 diabeetikoita säännöllisin väliajoin heidän hakiessaan lääkkeitä apteekista. Saman asioinnin yhteydessä farmasistit pystyisivät antamaan oikeanlaista (hiilihydraattirajoitteista) ruokavalioneuvontaa ja neuvomaan esimerkiksi insuliiniannosten muutoksissa ja muiden diabeteslääkkeiden annosten pienentämisessä.

» Lue lisää
23.6.2019
Punainen liha ja (heikko) tieteellinen näyttö

Satunnaistetut kontrolloidut tutkimukset (paras tieteellinen näyttö) ihmisillä osoittavat, että punainen liha ei ole terveydelle haitaksi

» Lue lisää
22.5.2019
Henriikka peruutti tyypin 2 diabeteksen ja rasvamaksan Vasteella

”Kiitos Tuomas! Ei ole vaikeata noudattaa valmennusta, kun noudattaa tarkasti ohjeita, joita saa valmentajalta. Tuomas sanoi aloituskeskustelussa, että hyviin tuloksiin päästään, kun noudatetaan ohjeita ja niin päästiin! Tuomaksen omakohtainen kokemus paastosta toi ”katu-uskottavuutta”. Elämänlaatuni parani ja sain voimia leikkiä lasteni kanssa.  - Henriikka

» Lue lisää
21.4.2019
Riitta voitti tyypin 2 diabeteksen ja selätti samalla 7 eri lääkeainetta.

Tavoitteena oli selättää diabetes ja sitä kautta päästä eroon säännöllisestä diabeteslääkityksestä. Saavutimme tavoitteen ja paljon enemmänkin! 6kk valmennuksen aikana Riitan diabetes saatiin remissioon (HbA1c ja fP-Gluk veriarvot terveen tasolla ilman lääkityksiä), hän tiputti 34,9 kg painoa, vyötärönympärys kaventui 36 cm ja hän pystyi lopettamaan 7 lääkärin määräämää lääkettä.

» Lue lisää
15.4.2019
Lääkityksen tarve vähenee paastovalmennuksessa

Vähentämällä blogissa mainittujen lääkkeiden käyttöä voidaan saavuttaa asiakkaan terveyden palauttamisen lisäksi merkittäviä yhteiskunnallisia säästöjä.Finterveys 2017 -tutkimuksen mukaan Suomessa oli yli 2,5 miljoonaa ylipainoista aikuista (Koponen ja muut 2017)). Yli 500 000:lla suomalaisella on diabetes ja noin 2 miljoonalla aikuisella suomalaisella on kohonnut verenpaine (www.thl.fi).Pelkästään diabeteslääkkeiden kelakorvattavuus oli vuonna 2017 169,9 miljoonaa euroa ja sydän- ja verisuonisairauksien lääkkeiden lääkekustannukset olivat 138,4 miljoonaa euroa (www.kela.fi).

» Lue lisää
5.3.2019
Nivelreuma remissioon Vasteen ruokavalion ja paaston avulla

Nivelreuma on autoimmuunisairaus, jossa kehon oma immuunijärjestelmä hyökkää terveiden solujen kimppuun luullen niitä vieraiksi taudinaiheuttajiksi. Paastovalmennuksen avulla asiakkaan sairaus saatiin remissioon ilman lääkehoitoa.

» Lue lisää
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram