Muokattu kehonkoostumus

"En saanut painoa tippumaan itse, vaikka söin terveellisesti puhdasta ravintorikasta ruokaa. Olin jo noudattanut ketogeenista ruokavaliotakin. Jotain kuitenkin puuttui, kun tuloksia ei enempää tullut. Päädyin Vasteen paastovalmennukseen, koska olin nähnyt kuvia onnistujista. Se motivoi minua. Hain valmennukselta apua lähinnä rasvanpolttoon ja halusin tehdä lihomisesta lopun, lopullisesti. Tavoitteeni oli laihtua kauniisti, en pidä nälkäkuurin riuduttamasta kuihtuneesta olemuksesta , vaan halusin että lihasmassa säilyy, jopa kasvaa".

- Annikka-

Valmennuksen aikana Annikkan paino putosi, mutta tärkeämpää oli kehonkoostumuksen muutos hänessä! Annikka treenasi valmennuksen aikana kuntosalilla ja sen lisäksi lenkkeili koiran kanssa. Painonpudotuksen laitoimmekin toissijaiseksi tavoitteeksi ja keskityimme nimenomaan rasvan määrän vähentämiseen ja kehon muokkaukseen. Intra-abdominaalinen eli vyötäröseudun sisäinen rasva on paljon vahingollisempaa ihmisen terveydelle, kun kokonaispaino vaakassa. Sen takia metabolisen oireyhtymän kriteeri perustuu vyötärönympärykseen, ei painoindeksiin.

 

Vaste kiittää Annikkaa mahtavasta tsempistä ja asenteesta ja onnittelee tavoitteiden saavuttamisesta!

Annikka jatkaa paastoa ja ruokavaliota itsenäisesti eikä paluuta entiseen ole!

CASE – Annikka

  • Sukupuoli: Nainen
  • Ikä: 41
  • Ongelmat: Liiallinen rasvan määrä elimistössä

Valmennusaika:

  • 01.08.2018-24.9.2018
    (8 viikkoa)

Tulokset :

  • Paino: 59,8 kg -> 56,5 kg (-5,52%)
  • Vyötärö: 87 cm -> 69 cm (-20,69%)

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram